Jeg er på jagt efter det helt rigtige spisebord i egetræ og håber at jeg med dette opslag kan finde én som kan hjælpe mig. Jeg ser rigtig mange tv-programmer omkring indretning, læser artikler omkring boligen på internettet og ser gør-det-selv videoer på YouTube om hvordan jeg skal style mit hjem.

Jeg støder rigtig ofte på hjem, hvor beboerne har nogle helt fantastiske spiseborde i egetræ. Det kan være forskellige typer, såsom de mere masseproducerede spiseborde, som kan man købe i den gænge online butik. Det kan også være special-producerede snedker spiseborde, hvor snedkeren har speciale i egetræsborde. Sidst kan det være de mere rustikke borde, hvor det næsten ligner, at det bare er et solidt egetræ, som er blevet skåret op på tværs, hvorefter man har taget egetræsplankerne i lavet om til et spisebord.

Jeg har ikke helt besluttet hvilken af de 3 stilarter, som vil passe bedst til mig eller mit hjem. Der er fordele og ulemper ved alle de forskellige spiseborde. Jeg ved dog, at det er egetræet som taler til mig og som er det vigtigste krav til det nye spisebord.

 

Jeg har kigget på disse spiseborde i egetræ

  1. Børge Mogensen spisebord – C64 Shakerbord – Egetræ
  2. &Tradition spisebord – HM6 – Hvidolieret egetræ
  3. Carl Hansen & Søn spisebord – BM1160 Jagtbord – Olieret egetræ

 

Har du nogle anbefalinger til mit nye spisebord?

Er der nogle ting, som jeg endnu ikke har tænkt over eller er der noget jeg skal være opmærksom på? Det kan være i forhold til hvordan man vedligeholder de forskellige borde, hvor man kan finde dem til den bedste pris eller hvilke I synes der er mest moderne eller tidsløse i deres design.

Jeg lytter generelt meget til andre, når de kommer til indretning og valg af møbler. Specielt i forhold til spiseborde og spisebordsstole, så synes jeg, at det giver god mening at tage i mod inputs fra andre. Så hvad tænker du?

 

Hvor ville du købe et spisebord i egetræ henne?

Jeg har selv nogle favoritbutikker, som jeg altid handler i, når jeg har brug for nye møbler. Det kunne eksempelvis være Trendyfour Living, som har et fantastisk udvalg af spiseborde i egetræ. IKEA er også meget kendt for deres udvalg af møbler i træ og på samme vis kan man finde mange flotte møbler i Bolia, Hay og andre butikker.

Er der nogle butikker, som du vil anbefale og hvorfor? Hvad er det du lægger vægt på når du vælger din butik? Handler det primært omkring prislejet, udvalget af møbler eller kvaliteten af de enkelte møbler? Noget af det jeg godt kan lide ved Trendyfour Living, er deres sands for kvalitet. Jeg er eksempelvis overbevist om, at deres udvalg af spiseborde i egetræ er helt fænomenale, hvorfor at det vil være et godt sted at starte min søge efter et nyt spisebord.