Julestjernen er et af de mest genkendelige symboler på jul. De fleste af os har haft en julestjerne på vores juletræ, men få af os ved, hvordan man laver en. Faktisk er det ikke så svært at lave en flot julestjerne af papir. Du skal bare bruge lidt tid, tålmodighed og kreativitet. I denne blogpost vil vi vise dig, hvordan du laver en julestjerne af papir.

 

Papir

Først skal du tegne en stjerne på et stykke papir. Du kan enten bruge en stjerneformet udskæring eller tegne din egen stjerne med blyant og lineal. Når du har tegnet din stjerne, skal du klippe den ud med en saks.

 

Derefter skal du folde dit stykke papir i halve og klippe små snit i kanten, så det ser ud som om det har pigge. Dette vil gøre det nemmere for dig at folde stjernen ordentligt.

 

Nu skal du begynde at folde stjernen ved at lægge de to halvdele sammen og langsomt sno dem rundt om hinanden. Når du når toppen af ​​stjernen, kan du binde de to halvdele sammen med en tråd eller lim dem sammen med et stykke tape.

 

Til sidst kan du pynte din stjerne med perler eller andre små pyntegjenstander. Hvis du ønsker det, kan du også male stjernen i den farve, du ønsker.

 

Det er alt! Nu har du din egen hjemmelavede julestjerne af papir. Husk, at det tager lidt øvelse at lave den perfekte stjerne, så tag dig tid til at øve dig og have det sjovt med det!

 

Konklusion:

Det er nemt at lave din egen Julestjerne til juletræ af papir derhjemme. Du skal bare bruge lidt tid, tålmodighed og kreativitet. Husk på, at det tager lidt øvelse at lave den perfekte stjerne, så tag dig tid til at øve dig og have det sjovt med det!