Ja det lyder måske som en underlig start, og ved du hvad, det er det skam også. Super underlig faktisk. Fordi hvem spiser morgenmad iklædt intet andet end bambus underbukser og bambus sokker. Det er i hvert fald forbeholdt de får kan jeg afsløre. Om noget så smid da sokkerne i det mindste, og spis morgenmaden iført bambus underbukser. Men så igen, det er jo et frit land, og specielt når det foregår inden for dine egne fire vægge, tænker jeg. 

Hvad spiser du til morgenmad iklædt bambus underbukser og bambus sokker

Ja se nu her, det er da et mere normalt spørgsmål. Hvilken morgenmad spiser du. Det er faktisk et af de mest normale spørgsmål jeg kan komme på. En slags icebreaker om man så må sige, eller vi kan også kalde den for et fint lille small talk emne, til når den pinlige stilhed træder ind. Nemmere bliver det faktisk ikke. Folk elsker at fortælle om deres egne vaner, og så hvis det kan blive om hvad de spiser, ja så er den da bare helt hjemme. 

Nå men vi kom fra de bambus underbukser der, ja og så var der jo også bambus sokkerne. Hvad var det nu der var så underligt ved dem. Når jo nu husker jeg det. Det var ikke så meget det at bambus underbukser er underlige, eller for den sags skyld bambus sokker. Nej det var mere det at spise morgenmad kun iført bambus sokker og bambus underbukser. Det kunne sådan set have været sokker og underbukser i hvilket som helst materiale tænker jeg. Og for at være helt ærlig, så tænker jeg faktisk ikke at der sådan rigtig er noget underligt ved det. Det var bare mig der gik i selvsving over denne her type artikel, hvor man bare skriver det første det bvedtse, og så fyre man den bare af i den retning. Så det var vidst bare det. ha det godt.