Dinner og intimkoncerter er blevet populært. At sætte sig til rette ved bordet og få serveret en dejlig menu ofte fulgt af en vinmenu, er noget mange sætter pris på. Efterfølges det af en intimkoncert, hvor du kommer helt tæt på nogle af de bedste danske musikerne til aftenens intimkoncert, kan det næsten ikke blive bedre. 

 

Intimkoncerter med kendte bands

Nogle af Danmarks bedste musikere og sangere slår på udvalgte datoer vejen forbi kroer, hoteller eller spisesteder, hvor de fylder lokalet med smukke toner. Hvem, koncerterne er med, varierer, men der er noget for enhver smag. Nogle er erfarne musikere med både store og intime koncerter på bagen, mens andre er yngre og mere uerfarne. Sikkert er det, at det bliver en intim aften med god stemning i selskab med dygtige musikere og sangere, der sørger for underholdningen. 

 

Hos den historiske Norsminde Kro ved Aarhus, der er beliggende i naturskønne omgivelser, har de bl.a. musikere som Mads Langer, Nicklas Sahl, Rasmus Walter samt Stig og vennerne på programmet. Du kan holde dig opdateret omkring intimkoncerterne på kroernes og hotellernes hjemmesider som her på Norsminde Kro: 

 

Dinner og vin

Hvad menuen består af afhænger af stedet og sæson. De fleste disker op med en 3-retters menu. Dertil er udvalgt vine, der passer til maden, og du kommer i den helt rigtig stemning. 

 

Nærvær i lokalet

Efter middagen kan du med et glas vin, en øl eller en kop kaffe lade dig underholde af velkendte sange. Det helt særlige er det nærvær, der er under koncerten. Musikerne kommer helt tæt på publikum og omvendt. Hvordan, musikerne agerer i denne situation, er vidt forskelligt, men fælles for alle er, at de gør deres ypperste for at give publikum en god aften med dejlig musik. For det meste er der en god blanding af sange og fortællinger om, hvordan sangene er blevet til eller om musikernes erfaringer og liv. Uanset hvad kan du læne dig tilbage og lade dig forføre af musikken. Efter koncerten bliver gæsterne ofte hængende og slutter aftenen af med en kop kaffe eller en drink. 

 

Ophold med morgenmad

Skal aftenen fuldendes med en overnatning, er der flere steder mulighed for det. Så kan alle i selskabet give sig hen til musikken og maden og tilmed afslutte arrangementet næste morgen med et morgenbord. Hvis du mere er til brunch i Aarhus, så tjek den her brunchguide ud her:

 

Køb billet i god tid

Der er ofte rift om pladserne til intimkoncerterne, så sørg for at købe billet i god tid. Så har du også noget at se frem til. En billet til dinner og intimkoncert som gave er noget, de fleste sætter pris på. 

 

Parkeringspladser 

Kommer du i bil, er parkeringspladser vigtige. På kroerne lidt udenfor byerne er parkering gratis. Det samme gælder for parkeringspladser, der er tilknyttet hotellerne.