Hvilken julesweater er din favorit? Er det en traditionel, rød og hvid sweater med julemotiver? Eller er du mere til en moderne og stilren version i grå eller sort? Uanset hvilken type julesweater du er til, så finder du helt sikkert den perfekte model her. Vi har nemlig samlet de bedste julesweatere til damer, så du kan komme godt igennem den kolde vinter.

Julesweatere i traditionel stil

Hvis du er til de klassiske julefarver og motiver, så kan du finde mange lækre modeller af julesweatere i netbutikkerne. Du finder både sweatre med juletræer, nisser og rensegrise på tryk, men også sweatre med mere abstrakte motiver som stjerner og snemænd. Disse sweatre passer perfekt til en hyggelig aften foran pejsen med familie eller venner.

 

Jeg har fundet et par bud på traditionelle julesweatere til damer, som du kan se herunder.

 

 1) Denne sweater fra H&M er en klassisk model i rød og hvid. Sweateren har et tryk af et juletræ og er lavet i en blød bomuldskvalitet. Den fås i størrelserne S-XL og koster 249 DKK.

 

 2) Denne sweater fra Gina Tricot er også en traditionel model i rød og hvid. Den er dog lidt mere feminin end den første sweater, da den har et romantisk tryk af snemænd og blonder på ærmerne. Den fås i størrelserne S-L og koster 249 DKK.

 

 3) Til sidst har vi denne grønne sweater fra Zara. Selvom den ikke er lavet i de klassiske julefarver, så passer dens print af rensegris perfekt ind under årets juletema. Den fås i størrelserne XS-XL og koster 299 DKK.

 

Julesweatere i moderne stil

Hvis du synes, at de traditionelle julesweatere er lidt for klichéprægede, så kan du sagtens finde moderne alternativer. De fleste netbutikker har et bredt udvalg af sweaters i almindelige farver som grå, sort og navyblå – farver som passer perfekt ind i enhver garderobe. Du finder både simple sweatre uden tryk, men også flere med grafiske motiver eller broderier. Disse sweatre passer perfekt sammen med et par jeans eller leggings, så du kan bruge dem hver dag i vinterferien eller på arbejdet – uden at skulle fryse!

 

Herunder har jeg fundet nogle af de bedste moderne julesweatere til damer:

 

 1) Den første sweater er fra & Other Stories. Den er lavet i en oversize pasform med ribkanter ved halsudskæringen samt ærmerne. Den fås i farven black (sort) og koster 599 DKK for str., S/M/L/XL.

 

 2) Til alle Star Wars-fans derude har H&M designet denne limited edition-sweater med motiv af Chewbacca – perfekt til at holde varmen på vej hjemmefra eller pakket ind til gaverunden! Den fås i str., S-XXL ,og koster 249 DKK .

 

 3) Vi slutter af med denne fine sweater fra Nü Denmark . Sweateren er lavet i en meget blød uldblanding ,hvilket gør den virkelig behagelig at have på . Desuden har den flotte detaljer som perlemorsknapper ved halsudskæringen .Den fås I str., S-L ,og koster 499 DKK .

 

Opsumering:

Det var mine bud pе de bedste julesweatere til damer! Hvilken type sweater vil du have pе? Husk at tjekke linksene ovenfor for at se priser og str., samt for at finde flere lignende modeller . Og husk – det behшver ikke at vжre dyrt at holde varmen! Der findes mange flotte modeller af billige julesweatere online .Happy shopping ! 🙂