Mennesker har altid brug for at få flyttet tankerne. Flyttede tankerne væk fra hverdagens stress og jag. Derfor har underholdningsindustrien i mange århundrede været en livsnødvendighed i mange kulturer. Alt for de gamle græske tragedier til Commedia dell’arte. Nu om dage benytter vi os meget af biografer, tv og des streamingtjenester. Men mennesker tager stadig i byen for at blive underholdt er levende Underholdning. Teaterstykker og musicals bliver flittigt brugt Til at flytte tanker væk fra hverdagen. Tryllekunstner fjerner fokus og distraherer, bugtaler og stand up komikere får dig til at grine. Musik og band får dig til at danse og slippe kroppen løs. Alt dette fjerner spændinger og udløser endorfiner i kroppen. Det er et menneskeligt behov at kunne befri sig selv og bare give slip. Derfor har mennesker i århundrede spist og drukket og blev underholdt.

Men hvis i tror at det kun er voksne mennesker der har brug for dette så tage fejl. Selv børn kan have en stresset hverdag og har brug for at flytte tankerne og lade fantasien slippes løs. Store firmaer som Netflix og Disney plus hjælper os med slippe fantasien løs. Et firma som Showagent har specialiseret sig i børneunderholdning og fantasi for børn. Det er her magien sker.

 

Hvis du har nogen gode indslag og forslag til hvordan Underholdning kan befrie menneskets sind vil vi meget gerne høre fra jer. Alle stress outlet er forskellig fra menneske til menneske. Alles behov er forskellige og på den måde er underholdningen også et meget bredt emne. Nogle elsker og se en ballet mens andre ville hade det. Nogen vil gerne have klassisk musik og andre vil have heavy metal musik. Men det er det skønne ved scenekunst. Der er så mange forskellige former for kunst og det bliver hele tiden ved med at udvikle sig. Noget bliver forældet og noget genopfinder sig selv. Vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer på film, på scenen og i musikken