De fleste ved hvor svært det kan være at komme de overflødige kilo til livs og mange opgiver hen ad vejen. Mange diæter er meget restriktive, hvilket gør det svært at holde sig til den. Det er derfor vigtigt at finde en diæt som ikke er for svær at efterleve, så du kan være vedholdende.

 

Det er blandt andet diæter der har et lavt kulhydratindhold og lavere kalorieindhold der er gavnlige for vægttab. Vægttab handler nemlig blot om at indtage færre kalorier end du forbrænder. Din forbrænding skal altså holdes oppe, samtidig med at du indtager færre kalorier gennem din mad.

 

Minimer indtagelsen af forarbejdede kulhydrater.

Der er rimelig mange tomme kalorier i meget forarbejdede kulhydrater. Det er derfor en god idé at reducere dit indtag af disse kulhydrater, hvis du gerne vil tabe dig hurtigt og effektivt. Det er en god idé at skifte disse kulhydrater ud med fuldkorn, så det mætter mere og tarmen har noget at arbejde med. Når du indtager fødevarer der mætter mere, indtager du også automatisk færre kalorier.

 

Hvis du skal ud i et større vægttab, kan det være en hjælp at få en fedtsugning på maven. På den måde kommer du fedtdepoterne hurtigere til livs, og har muligvis mere gåpåmod til at spise den rette diæt, for at vedligeholde og arbejde videre på resultatet.

 

Indtag protein, fedt og grøntsager

Hvis du ønsker at komme dine fedtdepoter til livs hurtigt, så bør enhver af dine måltider indeholde en form for protein så du hurtigt mættes, fedt, mange forskellige grøntsager samt en lille mængde komplekse kulhydrater, såsom fuldkorn.

 

Det er nemlig vigtigt stadig at spise varieret, selvom du gerne vil tabe dig, så du sikrer dig, at du indtager alle de nødvendige vitaminer og næringsstoffer. Din sundhed er nemlig altid vigtig og det er især vigtigt at opretholde den, når du sætter din krop under pres gennem et vægttab.

 

Stop med tælle kalorier

Selvom det er vigtigt ikke at indtage for mange kalorier, når du gerne vil tabe dig, behøver du ikke at tælle, hvor mange du indtager. Hvis blot du spiser sundt, varieret og kalorielet mad, så skal du nok blive mæt. Desuden hjælper det også at indtage din mad langsommere, så din krop lægger mærke til, hvor meget mad du indtager. Derfor behøver du altså ikke bruge timevis på at tælle kalorier.

 

Du bør dog have en klar idé om, hvilke fødevarer der indeholder mange kalorier, så du ved hvad du skal holde dig fra. Det er eksempelvis en god idé at holde dig fra alkohol og sodavand, hvis du gerne vil tabe dig hurtigt.

 

Vedligehold dit vægttab

Når du endelig er kommet dine fedtdepoter til livs, er det vigtigt at du ikke tager det hele på igen. Du skal altså vedligeholde dit vægttab. Fokuser på fortsat at spise sundt og vær stolt over det du har opnået. Husk på den hårde kamp, som du skulle igennem for at tabe dig og forkæl dig selv, med nogle af de ting, som du endelig kan.

 

Efter et stort vægttab kan det eksempelvis være dejligt med en kosmetisk behandling, dette kan du får hos AGATA. Kontakt også AGATA for et ansigtsløft, hvis du trænger til en nyt og friskt look.