Er du ligesom så mange andre danskere, så fik du måske øjnene op for måltidskasser og mad til døren under corona nedlukningerne. Det er du ikke ene om og markedet er da eksploderet de sidste par år. Måske har du igen fået lyst til at prøve en måltidskasse eller en af de andre spændende mad til døren koncepter der findes?

Her ser vi på hvad der er af muligheder lige nu.

Online supermarkeder

Der er efterhånden et par online supermarkeder at vælge imellem, især hvis du bor i København. Afhængig af hvor meget du skal bestille har du nu mulighed for at bruge et større selskab som Nemlig, hvor udvalget er tæt på normalen og så de nye tjenester som Wolt og Gorillas, der tilbyder udbringning af varer på 10-15 minutter i København. Her er udvalget mere som i kiosken, men det fungerer fint og du kan få nogle gode færdigretter hos begge – ellers er der jo også restauranterne.

Måltidskasser

Markedet for måltidskasser er efterhånden meget stort med en masse forskellige udbydere, der hver især tilbyder noget forskellig. Her er noget for enhver smag, uanset om du er til fisk eller italiensk og uanset om du gerne selv vil lære nye opskrifter eller om du gerne vil have noget der er færdiglavet og bare skal varmes op.

Uanset hvad du vælger er der god ide i at prøve sig lidt frem, da der er gode tilbud at hente på den første bestilling. Her kan du normalt spare op til 50% eller mere, hvor det gælder om at prøve nogle forskellige af først. Så kan du spise meget billigt i et par måneder mens du finder din favorit. Der er normalt ingen bindingsperiode, så du kan bare bestille og afbestille med en uges varsel. Tjek om de leverer til der hvor du bor.