Silkeborg er kendt for at have et stort udvalg af restauranter, der serverer lækker mad fra hele verden. Der findes også et bredt udvalg af kinesiske restauranter i byen, som tilbyder fantastisk smagfuld mad til rimelige priser. Heriblandt er den famøse King Buffet, som leverer smagsoplevelse på smagsoplevelse med deres kendte kinesiske retter, japanske sushi og ikke mindst Mongolian BBQ, som forklares længere nede i artiklen. Er du i Silkeborg og skal have kinesisk, er det et oplagt sted at tage hen. Eller få takeaway fra.

Buffet med kold japansk sushi og varme kinesiske retter

En buffet med kold japansk sushi og varme kinesiske retter er en fantastisk måde at skabe et spændende udvalg af mad. Det er også tanken fra King Buffets side. Som gæst kan det være en god idé at starte med de kolde japanske sushiretter, som typisk består af forskellige slags fisk, rejer og grøntsager. Derefter kan du gå ombords i de varme kinesiske retter, som typisk består af ris eller nudler sammen med forskellige slags grøntsager og kød. Du kan regne med at finde alle favoritterne i buffetten, for der er jo mange silkeborgensere, der ved præcis, hvad de skal have.

Mongolian BBQ: sammensæt din egen ret

Mongolian BBQ er en fantastisk måde at sammensætte sin egen ret på. I buffetten vælger du selv de rå ingredienser, som du lægger på din tallerken. Du vælger først et basislag af ris eller nudler. Derefter kan du tilføje kød og grøntsager, som passer til ens smag. Du får valget mellem svinekød, oksekød, kylling og rejer – alt efter hvad du foretrækker. Derudover har du mulighed for at tilføje forskellige slags grøntsager som bambusskud, løg, peberfrugter osv. Når alle ingredienserne er udvalgt, bliver de stegt på en stor pande med olie og forskellige saucer – og det sker live foran øjnene på dig. Sådan kan du selv lave din helt unikke ret, som kokken tilbereder for dig, mens du venter.

Er der mulighed for at bestille take away?

Der er også mulighed for at bestille takeaway fra King Buffet. Her skal du dog være opmærksom på, at Mongolian BBQ ikke er en del af takeawaymenuen. Derimod kan du få en byg-selv wokboks, som er et koncept der faktisk minder meget om Mongolian BBQ, fordi du netop selv sammensætter den wokret, du gerne vil have ud fra forskellige valgmuligheder. Derudover er der også sushimenuer og månedens tilbud, så der altid er noget nyt at prøve.