Det er ingen hemmelighed, at vi mange af os har travlt i dagligdagen. Vi jonglerer enten med uddannelse, arbejde, familie eller de sociale forpligtelser. Nogle gange kan det føles som om, at der ikke er tid nok til at få alting gjort. Derfor er flere og flere mennesker begyndt at benytte sig af leveringstjenester til dagligvarer, da de ikke selv kan få det til at hænge sammen. Der er efterhånden en del virksomheder som leverer dagligvarerne lige til din dør, men det kan være svært at bestemme sig for hvem man skal vælge. Læs mere her om de forskellige leveringstjenser.

Den nye spiller på markedet er Gorillas Groceries, som er de nye budbringere på cyklerne i det københavnske bybillede. Gorillas har deres egne små lagre rundt omkring i København, hvor de hurtigt får pakket ens ordrer, når man bestiller via deres app, og så har man sine dagligvarer indenfor 10 minutter i de fleste tilfælde. Det går altså noget hurtigere end hos nedenstående virksomheder, som der alle sammen bruger noget mere tid på leveringen. Hvis du vil købe dine dagligvarer på Gorillas, kan du gøre brug af en rabatkode som giver dig 50 DKK, som du kan gøre brug af, hvis du køber for 200 DKK.

Derudover er der disse virksomheder, som har været på markedet i noget længere tid end Gorillas.

Nemlig.com blev grundlagt i Danmark i 2010. Virksomheden leverer dagligvarer fra deres lager og tilbyder et bredt udvalg af produkter, herunder friske råvarer, kød, mejeriprodukter og bagværk. De leverer både til privat, men også til virksomheder. Her skal man bestille sine daglivarer noget tid i forvejen.

Wolt er en finsk virksomhed, der blev grundlagt i 2014. Wolt leverer dagligvarer fra lokale butikker til din dør. Derudover tilbyder Wolt også levering for takeaway-mad – og ikke kun den slaskede pizza og burger, som du kender fra andre, men også kvalitetsmad – som sushi, salater, pokebowls og mange flere sunder retter. Hos Wolt får man sine dagligvarer på samme tid, som det tager dem at leverer take away – der går som regel 25-45 minutter.

Coop er en dansk virksomhed, der leverer dagligvarer til hjemmet. Her kan man, ligesom med nemlig.com, bestille et bredt udvalg af produkter. Du kan vælge mellem alle de produkter som er i de forskellige Coop-butikker rundt omkring. Hos Coop, skal man bestille sine produkter nogle dage i forvejen, ligesom hos nemlig.com.