London har længe været et populært sted at besøge for turister over hele verden. Byen har noget for enhver smag, fra de historiske seværdigheder til den pulserende kultur og shopping. Selvom det kan synes overvældende, er London ikke så kompliceret at udforske med en god rejseguide.

Seværdigheder i London

For den perfekte ferie i England’s øverste by, skal du starte med en oversigt over seværdighederne på dit bucket list. Buckingham Palace, Tower Bridge og Big Ben betragtes som de tre mest ikoniske oplevelser i London – men spændingen stopper ikke der! Westminster Abbey er et must-see og selvfølgelig et besøg til museum of Natural History eller Madame Tussauds vil opsamle minder om en uforglemmelig tur.

Derefter skal du planlægge dine hoteller og restauranter omkring disse attraktioner. Hotel Langham er et fremragende valg; det giver udsigt over St Pancras Station samt let adgang til togsporene. Førsteklasses hotel Capitol er renowned for sin britiske service, mens The Savoy afbilder traditionelle engelske standarder med direkte indgang til strandpromenaden på Thames Riverbank.

Hvor er de bedste områder i London at bo som turist?

For førstegangs besøgende, er de centrale områder nær det royale palads og Piccadilly Circus ideel. Området Aldgate East har et stort udvalg af budgetvenlige hoteller, mens Soho er hjemsted for en bred vifte af internationale restauranter og trendy barer. East London er et dejligt sted at besøge, med farverige markeder og jødiske kvarterer. Læs også denne guide til hvor man bør bo i London på Reisekris.com.

Hvad skal man spise i London?

Når det kommer til madoplevelser i London, kommer man aldrig til kort: curry husene her er fantastisk lette på pengepungen men usandsynlig velsmagende; dim sum fra Chinatown bør prøves også; og hvem tør modsige Jamie Olivers fortryllende spaghetti alla carbonara? Uanset hvilken slags restaurant du vælger, kan du stole på at maden vil være frisk, flot anrettet -og naturligvis nydes sammen med utrolige engelske øl!

Sidst men ikke mindst skal du glemme ikke at checke ind hos iconisk store museer som Tate Modern eller Victoria & Albert Museum. Disse enorme institutter rummer tusindvis af interessante kunstskatte fra antikken til nutiden; sikkert nok til at overtage enhvers interesse i flere timer!

Dermed slutter din rejseguide til London! Som vi har set fylder byen med alle mulige former for charme – fra sofistikerede restauranter og hoteller til fascinerende museer og andre landemærker som garanterer dig en fantastisk rejseoplevelse.