En lyskæde er et flot og effektivt supplement til din flagstang. Med en lyskæde kan du sætte prikken over i’et på enhver festlig lejlighed, eller skabe en hyggelig atmosfære i haven. På Flagshoppen.dk finder du et stort udvalg af lyskæder i mange forskellige størrelser og designs.

 

Lyskæder med flere end 100 lamper

Hvis du ønsker at give dit hjem et ekstra festligt udtryk, kan du med fordel investere i en Lyskæde til flagstang . De fleste af vores lyskæder har mellem 50 og 100 lamper, men vi fører også lyskæder med helt op til 200 lamper. Lyskæderne kan anvendes både udendørs og indendørs, og de fleste af dem har en praktisk timer-funktion, så du ikke behøver at tænke på at slukke for dem.

Lyskæder med bevægelige lamper

Er du på udkig efter en lyskæde med bevægelige lamper? Så er du kommet til det rette sted! På Flagshoppen.dk finder du nemlig et stort udvalg af netop denne type lyskæder. De fleste af vores bevægelige lampelys har en række forskellige indstillinger, så du selv bestemmer, hvor meget bevægelse der skal være i de små lamper. Du kan vælge mellem faste stillinger eller forskellige blinksammensætninger – det er helt op til dig! 

 

Klassisk guld- eller sølvfarvet tråd?

Nogle foretrækker den klassiske guld- eller sølvfarvede tråd nederst på lyslen, mens andre gerne vil have lidt mere farve på deres lyslen. Derfor fører vi både almindelige guld- og sølvfarvede trådlister samt farvede trådlister til vores lyslen. Du kan altså frit vælge den type trådlister, der passer bedst ind i din boligindretning!

 

Konklusion:

Hos Flagshoppen finder du Danmarks absolut største udvalg af lyslen – her er der altså noget for enhver smag! Vi har både almindelige guld- og sølvfarvede trådlister samt farvede trådlister til vores lyslen, så du kan frit vælge den type trådlister, der passer bedst ind i din boligindretning! Bestil din nye lyslen allerede i dag – vi sender fragtfrit pakken direkt hjem til dig!