Mangler du Blackpods? 

Hos os kan man finde et voldsomt sortiment af trådløst headset, vi er specialister inden for Bluetooth headset, og ved derfor hvad som er vigtigt, når man skal have nye Bluetooth headset. Noget af det afgørende man skal tage højde for er spilletiden, altså hvor meget tid man kan bruge på ens yndlingslydbog eller sit favorit track. Er du ude at gå en lang tur og vil lytte til podcast på hele tiden er det essentielt, at headsettet kan spille i samme tid, som du regner med at være ude i skoven for at gå.  

Powerbank etui 

Flere nyere trådløst headset kommer i et etui, som er en mini kasse, som du kan putte sine Apple AirPods i. Her hjælper etuiet en med at holde styr på dine Blackpods i og derved garanterer, at man ej taber den ene af dine pods. Etuiene kan ligeledes benyttes som powerbank, så mens du ej lytter til lydbog, så oplader de ens Blackpods og du vil kunne opleve en bedre over all høretid, det er hvad blackpods dk vil kalde for genialt. 

Til hverdagsbrug 

Bluetooth høretelefoner er en kæmpe del af dagligdagen, da man ofte anvender disse i sin dagligdag. Her tager man Apple AirPods frem hvis du skal vente på nogle eller er i bus trafik. Derfor er det afgørende at du har ladet Blackpods op, så du ikke skal stirre ud i luften og ej kan nyde musik.  

Er man en bevægelig type? 

Er du i fitnesscenteret og tit opdager at der er et kabel i vejen, der forhindrer dig i for at man kan gøre ens træning rigtigt, så er Blackpods den rette løsning til dig, da de er foruden ledning og dermed garanterer en at der ikke er noget, som irriterer en, så du kan fokusere på det, der er essentielt.  
Det er ej kun i sportens elementer, at Apple AirPods kan være dejlige, da de let kan bruges i hjemmet, når man gør rent fordi du kan benytte ens tid effektivt eller bare få det gunstigste ud af en træls pligt, som du skal klare derhjemme og som en bare helst vil slippe for.  

Kan bruges ved jobbet 

Blackpods kan benyttes, når du er på jobbet og skal fortage opkald, da mange Bluetooth pods nu er med indspiller, så man undgår for at skulle holde telefonen oppe ved øret. Så kan du nemlig bruge begge hænder samtidig og kan hurtige klare en forespørgseler  

Slip for besvær 

Blackpods er ledningsfrie og herved undgår man det trælse ledningspinat, som man uden tvivl kan få med høretelefoner, der har ledninger, der nemt kan blive krøllet sammen og dermed tager dig tid at vikle ud for bare at skulle lytte til sange. Med Bluetooth pods slipper man alt det besvær, der kan komme ved høretelefoner som er med ledning for eksempel, så kan ledningen i headsettet gå i stykker og dermed gøre dit headset uanvendelige. Det kan du snildt slippe for med Bluetooth headset 

Hos os ser du sit næste Blackpods.