Mølkjærkro er et hyggeligt sted beliggende i Ødsted ved vejle. Der er på kroen både mulighed for spisning og overnatning. Det er dermed en traditionel dansk kro.

De har et stort udvalg på menuen, som i sagens natur kan deres op over hele dagen. Der servere brunchen til de morgensultne. Herudover er der også mulighed for Buffet til aften, men er man ikke til det, kan man også plukke fra Menu kortet.

Kroen har 6 værelser, som kan benyttes af gæsterne til overnatning. Det er selvfølgelig imod betaling, men i den rimelig ende a skalaen. Den ene side af værelserne støder op til deres skønne have, og der er derfor én lækker naturskøn udsigt fra. Alle værelserne er udstyre med dobbeltseng, og er derfor oplagt til fx et romantisk ophold.

Kroen er meget brugt til helaftensarrangementer. Det kunne fx være større fester, eller andet. Det er altid en lækkert at kunne holde sine fester, på en måde der gør, at man ikke selv bagefter skal stå med alt oprydningen, men også at man ikke optil skal stå med alt opdækning, bordpynt, indkøb og alle de andre detaljer der skal være på plads til et arrangement af en rimelig størrelse.

Helaftensarrangementer er timesat til 7 timer, som starter ved velkomstdrinken. Som et kæmpe plus, er der ved helaftensarrangementer og fester mulighed for at tilkøbe ad libitum af øl, vand og vin. Det gør, at man som arrangør har 100% overblik over økonomien til et arrangement.

Skulle det blive aktuelt er der også mulighed for mad ud af huset. Her er det de samme gode retter, lavet med madkunstens bedste regler. Generelt så gælder det, at børn under 12 år kun er halvpris på maden. Drikkevarerne koster stadigvæk fuldpris.

Hvis man har bestilt overnatning, så er der mulighed for at besøge de meget naturskønne omgivelser beliggende omkring vejle. Her er der både fjorden, men også den tillæggende skov. Faktisk løber skoven mange steder helt ned til vandet. I sær om efteråret og foråret er der rigtig flot på disse kanter.

Mølkjær Kro
VedSusanne Duus
Ribevej 105
Ødsted
7100 Vejle

Besøg deres hjemmeside