Driver du virksomhed i Storkøbenhavn? Er du på udkig efter en god frokostordning i København, som kan være med til at fylde energidepoterne op hos dine ansatte?

Så behøver du ikke lede længere. For hos ryde-gastronomi.dk, er du sikker på, at du får en frokostordning i København, som har fokus på sund og nærende mad.

Mad med passion

Det kan være svært at finde en ordentlig frokostordning i København, hvor der både er fokus på at maden skal være sund, men også skal smage så tænderne løber i vand.

Du ved, at du har valgt rigtigt, når din nye frokostordning i København, den bruger gode udvalgte sæsonvarer, der gerne kommer fra lokalområdet. Det er kompetente fagfolk, der sørger for at jeres frokost bliver tilberedt. Så er I sikre på, at der er sørget for, at det er mad med en ordentlig næringsværdi, og at smagen er helt i top.

Jeres firma kan nemt og enkelt få tilpasset frokostordningen, så den f.eks. kan passe til medarbejdere, der måtte lide af en fødevareallergi, eller hvis der er medarbejdere, der f.eks. ønsker at spise vegetarisk. Tilpasningen er selvfølgelig omkostningsfri. Hvor mange frokostordninger i København kan sige, at de kan klare sådan en tilpasning uden at opkræve et ekstragebyr?

Giv dine ansatte en ekstra fordel

Ved at få en aftale om en frokostordning til dine ansatte, giver du dem en ekstra fordel, og det vil bestemt bringe smilet frem hos medarbejderstaben. Den enkelte medarbejder, skal ikke selv tænke på at få arrangeret en madpakke. Det er også langt mere indbydende for medarbejderne, at det er frisk mad, der bliver serveret, og ikke en kedelig madpakke, der har lagt i et køleskab en halv dag.

Med den øgede fokus, der er på medarbejdertrivsel og sundhed, er det et skridt i den rigtige retning, at man som arbejdsgiver sørger for, at der er sund og nærende mad tilgængeligt for de ansatte.

Især i de større byer, som København, er der rigtig mange muligheder, for at frokosten ender med at være fastfood. Hjælp dine ansatte med at tage de sunde valg, og få arrangeret en lækker sund frokostordning i København.

Sundhed, bæredygtighed og økologi

Sund mad er et emne, der har været fokus på i mange år. De fleste ved sikkert allerede, at hvis man vil kunne arbejde effektivt i mange timer, så gælder det om at få det rette brændstof på motoren. Derfor er det endnu mere vigtigt at vælge den rette frokostordning til dine ansatte. Du får simpelthen de bedste forudsætninger for, at dine medarbejdere kan arbejde effektivt og skabe resultater.

De senere år, er der begyndt at komme en stigende interesse for bæredygtighed og økologi. Med din nye frokostordning i København, får du ikke kun mad, der er velsmagende og næringsrig. Du får også en madordning, der tager ansvar. Når råvarerne udvælges, er der fokus på at bruge lokale varer, så vidt det er muligt. Ved udvælgelses bliver der også taget højde for bæredygtighed og økologi. Alt i alt er din nye frokostordning i København, et produkt du kan støtte op om med god samvittighed.