Alkoholfri vin lyder umiddelbart som to modstridende begreber, men det kan sagtens lade sig gøre. Med alkoholfri vin får du en god smag og er en del af fællesskabet. Alkoholfri vin behøver slet ikke smage dårligt eller være kedeligt. Tværtimod kan du få en dejlig smagsoplevelse ligesom, hvis du drikker almindelig vin. Nyd et glas alkoholfri vin med god samvittighed.

Vær social uden alkohol

Man kan ikke komme udenom, at alkohol er en social ting, som vi blandt andet nyder til festlige begivenheder med venner og familie. Du behøver ikke føle dig udenfor fællesskabet, hvis du drikker alkoholfri vin, da der kan være plausible årsager til ikke at drikke alkohol. Måske er du gravid eller tager en type af medicin, der gør, at det ikke er godt for dig at drikke alkohol. Det kan også være, at du har truffet et bevidst valg om ikke at drikke alkohol eller skære ned på dit forbrug. Er du den, der tager chaufførtjansen hjem fra festen og derfor ikke kan drikke alkohol, kan alkoholfri vin være lidt mere spændende end sodavand og vand. Uanset, hvad din grund er, kan alkoholfri vin spille en vigtig rolle. Når du drikker alkoholfri vin, kan du stadig være en del af selskabet, og ikke bekymre dig om at blive holdt udenfor.

Køb alkoholfri vin til den næste fest

Alkoholfri vin har gennemgået en klar forbedring de senere år. Køb alkoholfri vin på https://www.jyskvin.dk og vælg din favorit til at tage med til næste fest eller sammenkomst. Her finder du alkoholfrie vine til en god pris og i en høj kvalitet. Alkoholfri vin kan både nydes til en lækker middag eller lette måltider og på terrassen med snacks på en varm sommeraften. Smagen vil ikke helt være det samme, som almindelig vin, men det er et rigtig godt alternativ. Du kan eventuelt bestille flere forskellige flasker hjem og smage dig frem til, hvilke du synes bedst om.

Hvad er alkoholfri vin?

Alkoholfri vin produceres på samme måde, som vin med alkohol i. Når vinen er ’færdig’, fjernes alkoholen fra vinen ved hjælp af forskellige metoder. Det kan være ved at koge alkoholen ud af vinen ved vakuumdestillation. Vinen hældes i en kedel med undertryk og varmes op til stuetemperatur. Vakuummet og stuetemperaturen i kedlen får alkoholen til at fordampe, men bevarer stadig de øvrige stoffer i vinen, så de ikke går tabt. Resultatet er en alkoholfri vin, som du kan drikke lige så meget af, du vil uden at blive påvirket på nogen måde. Ved hjælp af denne metode får vinen ikke en ’kogt’ og overvældende sød smag, som nogle alkoholfri vine godt kan have. Alkoholfri vin har en kortere holdbarhed end almindelig vin, så dette er vigtigt at være opmærksom på, når du køber.

Ingen tømmermænd

Fordelen ved at drikke alkoholfri vin er, at du slipper for slemme tømmermænd dagen derpå. Du kan derfor bruge dagen på andre ting og være frisk til det. Det kan være sundt at skære ned på alkoholforbruget eller tage en pause ind imellem.