Om Spiseguiden

Om os

Os bag om spiseguiden.dk er vi to kvinder som hedder Annita og Sine. Vi lever til daglig med vores familier og vi har begge en stor passion for mad i vores dagligdag. Vi fik denne ide til at starte denne side op, fordi vi begge havde svært at finde et overblik over hvor de gode restauranter ligger og hvad de kan byde på. Vi spiser selv tit meget ude, og derfor ville det være oplagt at lave denne side, da vi helt sikkert ikke er de eneste der har haft svært ved at finde gode restauranter eller kroer.

Vores ide

Ideen bag denne side, var til at starte med, kun primært for at indtaste diverse gode restauranter ind på et kort, i forskellige byer og vurdere oplevelsen. Men da vi gik igang kunne vi hurtigt se at der skulle være på siden end bare det. Derfor udvidede vi siden med at finde det nyeste artikler og den nyeste viden, indenfor restaurant og spise-branchen. Omend ikke andet, så vil vi også dele nogle af vores ynglings opskrifter med jer.

Derfor skal i følge med

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Anmelde

Ønsker du at lave en anmeldelse, skal vi læse den og vurdere om den er relevant at vise online. Hvis i har haft en dårlig oplevelse og sender en anmelde med grimme ord, så vil vi bede jer om at omskrive den, eller vi vil vælge helt at afvise den. Vores mål er at det skal være en realistisk anmeldelseside. Dette betyder, at der skal både dårlige og gode anmeldelser.

 

God fornøjelse

Vi håber naturligvis at du kan drage nytte af vores side. Du skal derfor være meget velkommen til at sende os en besked, hvis du har noget ris eller ros til os. Det tager vi kærligt i mod, da vi på den måde kan forbedre os, og det er altid dejligt med flere øjne på samme sag. Sammen kan vi gøre denne side meget bedre. Vi har nemlig ingen intensioner om at tjene penge på denne side, det er rent og skær en side, som vil kunne hjælpe en masse fortvivlede personer, til at vise hvor aftenmadens skal spises henne.