Vil du gerne på restaurant med dine børn, kan det være en god idé at lade din elbil op, inden du tager afsted. Bruger du EON ladestandere, er det intet problem at få nok strøm på din bil, så du sagtens kan nå hjem igen, efter at du har været ude at spise med hele din familie. Så skal du heller ikke bekymre dig om at finde en stander efter jeres restaurantbesøg.

Masser af restauranter med underholdning for børnene

Du skal ikke være bekymret for at tage dine børn med ud at spise. Der er nemlig mange af de danske restauranter, der har god underholdning for børnene. Også restauranter, der ikke er McDonalds, som jo ellers ofte bliver ungernes favorit på grund af de gode legemuligheder. Hvis du gerne vil finde frem til en god restaurant, hvor du også kan tage børn med, kan du med fordel kigge rundt på nettet, inden I sætter jer ud i bilen, da det er meget nemt at finde frem til gode børnevenlige restauranter online. Og der er tit også anmeldelser af dem fra andre tidligere kunder, så du kan læse om deres oplevelser på stedet.

En opladt elbil gør det nemmere at komme hjem igen

Det kan generelt være en rigtig god idé at have din elbil fuldt opladt, inden du bevæger dig ud på en køretur. Det er aldrig til at vide, hvor meget du lige får behov for at køre, og så er det bedre at tage afsted på en fuld opladning, end at tage afsted med 20% strøm, og så mangle strøm på bilen inden du kommer hjem. Har du en oplader derhjemme, er det jo bare med at bruge den, så din bil er klar til at køre ud for at finde en god restaurant.

Ladestandere du kan bruge

Der findes mange forskellige ladestandere, du kan vælge at bruge, når du har en elbil. EON; Easee og Clever er bare nogle af de ladestandere, der er på markedet i Danmark. Den klart nemmeste måde at lade sin bil op på, er ved at få en opladestation derhjemme, så du ikke skal køre rundt i nabolaget for at finde en tankstation, der har ladestandere til rådighed. Det kan også give en risiko for, at du skal vente i kø for at få plads til at lade din bil op. Det slipper du også for ved at have en privat ladestation.