Vi har allesammen brug for, engang imellem, at komme ud og få ladet batterierne op. En af de bedste måder at gøre det på, er at samle en god håndfuld venner og finde et hyggeligt sted, hvor I kan mødes.

Et godt glas rødvin og duften af forskellige retter, der bliver bragt ind til bordet. Det er den perfekte måde, at dele en nærværende og afslappende stund med dem du har kær.

Tag på eventyr i hele Danmarks spisekammer

I kan gøre det til en fast tradition at mødes til madklub og sammen tage på opdagelse, hos de mange lækre spisesteder, som Danmark har at byde på. Det er et samsurium af alle mulige kulturer, der er repræsenteret, når man lægger vejen forbi byens kvarterer med spisesteder.

I kan skiftes til at udvælge en restaurant, og overraske de andre i gruppen med en ny kulinarisk retning, når I mødes. Hvis I mangler inspiration til at finde et sted at tage hen, så er der hjemmesider, der kan guide jer på vej.

Her finder I anmeldelser, fra andre gæster, der kan være med til at give jer inspiration, så I kan finde frem til, det som I har lyst til.

Lad ikke badevægten ødelægge dine smagsoplevelser

Det er fantastisk at lade sine smagsløg fråse i alverdens lækre smage. En hyggelig lille italiensk restaurant, et mellemøstligt ristaffel, eller en god gammeldags hakkebøf med bløde løg, serveret af krofatter ham selv. Men de mange udsøgte restaurantbesøg kan også sætte sine spor på livvidden.

Blev du også slemt forskrækket, sidste gang du steg på vægten? På med vanten, og få bugt med de overflødige kilo. Det kan gøres nemt, hjemme fra din egen dagligstue, uden at du skal ud i regn og slud.

Der er et væld af træningsmaskiner at vælge imellem. En metode kan være at investere i en romaskine. Maskinen kræver ikke meget plads, og du kan endda se tv, imens du kommer i form. Hurtigt vil du mærke tiden flyve forbi, og inden du har set dig om, så har du klaret den daglige træning.

Træningsudstyr kan være dyrt. Synes du ikke helt at økonomien rækker til en spritny romaskine, så prøv at kigge efter en brugt maskine. Din pengepung vil takke dig og miljøet ligeså.

Sund mad kan også smage himmelsk

Er du en af dem, der bare skal kigge på en flødekage for at tage på? Det kan være en udfordring, hvis kiloene nemt springer på sidebenene. Men lad dig ikke slå ud af den grund. Sunde retter fyldt med grøntsager og veltilberedt fisk kan også være en delikat smagseksplosion.

Du kan sagtens tage ud at spise, selvom du har et ønske om at holde den slanke linje. Der er et væld af restauranter, der serverer lækkert grønt mad. Inviter vennerne med ud på en anderledes restaurant oplevelse, hvor I har sundheden i fokus.

Det behøver ikke at være usundt for at være hyggeligt. I kan stadig nyde hinandens selskab og have en fantastisk aften sammen, uden at maden behøver at have pommes frites som tilbehør.