Planlægger du et arrangement? I så fald vil du gerne vide, hvilke forskellige lejligheder der er mulige, når du bruger Gasop.dk. De kan levere mad til dit arrangement, uanset om det er et bryllup, fødselsdag, barnedåb eller en anden anledning til at mødes igen. I denne artikel vil vi nævne lidt om Gas.Op, nævne deres koncept, og hvorfor man lige netop skal vælge dem til vores næste fest.

Om Gas.Op

Gas.Op blev stiftet tilbage i 2015 af to kokke med den vision om at tilbyde madoplevelser i gourmetgenren. Stifterne hedder Jeppe Feldt og Tore Bruun to kokke med lange års erfaring. Deres henblik med at tilbyde gourmet-mad til danskerne er også med den mission om, at priserne skal være overkommelige, samt mad, i den kaliber, at den kan få samtalerne til festen til at holde kørende.

5 fordele ved privat dining

Her er 5 grunde til, at det er en god idé at få vores mad leveret udefra i stedet for at stå og lave mad selv:

1. Du kan få maden serveret, som du ønsker, uanset gruppens størrelse.

2. Den gastronomiske oplevelse er enestående, fordi alt bliver tilberedt af professionelle kokke.

3. Er du interesseret i at få en særlig god vin parret med hver ret? Intet problem! Med Gasop er det muligt at gøre netop det – Maden er altid frisk og af fremragende kvalitet

4. Det er overkommeligt! Priserne for privat spisning på Gasop starter ved 249 kr. pr. person. Sammenlign det med, hvad du normalt ville bruge på et måltid ude at spise, og det bliver klart, at her får du meget for pengene. Især når man tænker på den høje kvalitet af maden.

5.Det er afslappende. Det er en fantastisk måde at mødes med venner eller familie og nyde god mad uden at skulle lave al mad selv! – Du behøver ikke at bekymre dig om noget som helst, du skal bare lade Gas.op tage sig af det hele. Lige fra maden til serveringen sørger de for, at dit arrangement forløber uden problemer .

Så hvis du planlægger en begivenhed, uanset om det er et bryllup, en fødselsdag eller en barnedåb. Gas.Op tilbyder private dining i København og er den perfekte mulighed – de kan sørge for, at din fest forløber gnidningsløst!

Hvilke anledninger passer bedst?

Der er mange forskellige anledninger, hvor du kan server skræddersyet mad til dine gæster. Det kan være en børnefødselsdag, hvor hele familien kommer. En rund fødselsdag, hvor der virkelig skal gives gas. Bryllup, som især kræver gourmetmad med præcision! Til barnedåb kan man også levere lige fra buffet til små anretninger for at stille den værste sult.

Pointen er, at der er få tilfælde, hvis der overhovedet er nogen, hvor Gas.op ikke kan levere en cateringydelse til din fest. De har mange års erfaring og ved, hvordan de kan tilfredsstille de mest krævende gæster. Så uanset om du er på udkig efter noget særligt eller bare vil have god mad uden at skulle bekymre dig om noget – så gå med Gas.op! Du vil ikke fortryde det.