Prøvet en Skjorteholder? 

Er man irriteret af at ens skjorte ryger op af bukserne ved det mindste stræk eller løft i armene og derved får dig til at se usoigneret ud? BalderClothes ved hvor vigtigt det er for dig at se smart ud og sørge for at ens outfit blot kører. Derfor har BalderClothes valgt at indføre skjorteholderen til vores udvalg af accessories, så man ej mere behøver bekymre dig med at din skjorte flyver op af bukserne.  

Hvad er en skjorteholder?  

Skjorteholderen er et intelligent lille elegant redskab for dig, der ønsker at trøjen skal forblive nede i bukserne. Vi fører 2 modeller af skjorteholdere. Den ene er vores standard udgave, hvor man bare sætter den ene del i strømpen ind under buksen og op ved blusen og garantere dig herved at den ej er dig til besvær mens man bevæger dig og sikrer at t-shirten er strammet helt op. Den anden type er balderClothes v2 udgave, der har 2 cirkler, som kan monteres rundt om ens lår og hæfter med klampere i skjorten tre steder i hver side og dermed sikrer skjorten i bukserne.  

Begge modeller har samme formål, men nogen vil helst den ene frem for den anden, da nogle mener det er mere lækkert at den er oppe om låret og andre ønsker ikke noget om låret.  

Mange muligheder 

Skjorteholdere er ikke kun til mænd og der er taget indtaget forbehold for at ej to mennesker har samme tykkelse af ben, hvorfor vores v2 model kan justeres i længde og bredde omkring benet, så man ej skal overveje at skifte den ud, hvis du for eksempel starter at løve eller taber sig. Skjorteholderen kan herved nemt anvendes til kvinder.    

Mest brugt til skjorter 

Skjorteholderen er som i sit navn som udgangspunkt designet til at bibeholde skjorter nede i bukserne, men du kan snildt anvende skjorteholdere til t-shirts, bluser eller poloer, hvis man helst vil have dem nede i bukserne.  

Både til arbejdet og privaten 

Skjorteholderen behøver ikke kun anvendes til et socialt sammenhænge som fest, man kan sagtens anvende skjorteholderen på studiet, hvis man vil have at se professionel ud over for kollegaerne, men kan også sagtens anvendes derhjemme, hvis man elsker at du ser skarp ud altid. Skjorteholderen kan hjælpe dig til fremlæggelser eller eksamener på studiet, så man er sikker på at se sej ud.  

Ud til fest 

Skjorteholderen er perfekt til dig, der skal til fest og måske har fået et par stykker indenbords og efterhånden muligvis ej lige er så opmærksom senere på aftenen omkring dit outfit, som man var tidligere på dagen. Her slipper du for at skulle overveje at t-shirten ryger op af bukserne, når du danser ude på dansegulvet. 

Er man mode bevidst og ved præcis hvornår at ens påklædning har behøver for at ens skjorten er nede i bukserne, så ved du, at man ønsker at dit påklædning også fremstår som man forstiller sig det. Derfor er skjorteholderen den ideelle løsning til en. Da du ikke tænker over at have den på og får dig til ikke at skulle skænke din trøje en tanke.