Tænd ovnen på 180 grader, varmluft.
Varm en gryde og tilsæt en smule olie - Sauter løget til det er blankt
Kom den platebaseret fars i gryden til løget og brun det. Tilsæt lidt peber og tomatpurén og rør rundt.
Hæld de dåser hakkede tomater i gryden og blandt det godt sammen. Dertil tilsætter du de levede gulerødder, porrerne (eller hvad du nu bedst kan lide af grøntsager)
Smag kødsoven til med lidt salt. Hvis du synes at kødsovse er for tyk, kan du tilføje vand.
Lad kødsovse stå og simre under låg imens du laver bechamelsovsen.
Tag en ny gryde og hæld mælken i og varm det op. (sørg for at den ikke brænder på)
Tilsæt maizena-blandingen i mælken og rør omhyggeligt.
Smag til med salt og peber, evt. lidt muskat. Rør hele tiden i bechamelsovsen indtil den er blevet tyk, og sluk derefter for varmen.
Find et ovnfast fad frem. Start med at hælde et lag kødsovs i, lasagneplader, bechamelsovs og gentag processen. Afslut med et tyndt lag bechamelsovs på toppen.
Stil fadet i ovnen i 20 minutter.
Tag fadet ud og tilføj lidt reven ost på toppen og stil den i ovnen i yderligere 15 minutter indtil osten er gylden.
Færdig
Servings 0