Jeg skulle ud og rejse med min familie om 3 dage. Vi havde nemlig ferie efter i dag. Jeg skulle i skole om en time, men efter skole havde vi 2 ugers ferie, som jeg virkelig havde glædet mig rigtig længe til. Jeg havde bare brug for en lang og dejlig pause fra skolen hvor jeg bare kunne slappe af og tage ud og rejse med familien, som jeg virkelig havde glædet mig længe til. Jeg har længe ventet på at kunne tage ud og rejse, og det er også virkelig længe siden jeg sidst var ude og rejse. Jeg var 12 år sidste gang jeg var ude og rejse, og nu er jeg 21.  Jeg glædet mig virkelig meget. Vi skulle ned til Italien hvor vi aldrig har været før. Det gjorde hele rejsen endnu mere spændene da det er et sted man ikke har været før. Jeg glædet mig virkelig. Men nu tog jeg mod skolen. Jeg går på hf, som jeg er i gang med at afslutte i år. Efter vil jeg gerne på universitetet, og studere medicin. Jeg ankom til skolen og det var en nemt og hurtig. Det var jeg glad for da jeg ellers troet det ville være hårdt. I pausen fik jeg smadret min mobil da jeg tabte den ude i gården. Det var selvfølgelig værkelig ærgerligt men den måtte jeg bare få fikset. Jeg tog derfor hen til fixphone.dk efter skole hvor jeg fik skærmen skiftet. Det klaret de virkelig hurtigt og godt og jeg var så glad. Nu kunne jeg tage ud og rejse med min mobil så jeg også kunne bruge den. Ellers var der ikke noget at lave de dage men kedet sig. Jeg var bare helt klar til at kunne rejse nu.