Når du afgiver en ordre hos en virksomhed, giver de dig nogle gange en reklamegave sammen med dit køb. Det er en god måde at vise dine kunder, at du sætter pris på deres forretning, og det kan også være med til at fremme din virksomhed eller dit produkt. I dette blogindlæg vil vi nævne nogle af de bedste reklamegaver, som du kan give dine kunder sammen med deres ordre!

Kuglepenne

Kuglepennen er en af de mest populære reklamegaver, som virksomheder uddeler. De er relativt billige, og de kan bruges til at promovere din virksomhed eller dit produkt på mange forskellige måder. Du kan f.eks. få dit firmalogo trykt på siden af pennen, eller du kan bruge dem som en del af en markedsføringskampagne.

Vandflaske

En anden god salgsfremmende gave, at give dine kunder er en vandflaske. Vandflasker er gode, fordi de er både nyttige og miljøvenlige. Du kan få dit firmalogo eller websted trykt på siden af vandflasken, eller du kan bruge dem som en del af en markedsføringskampagne.

Tote bag

Tote bags er en anden god reklamegave at give dine kunder. Tote bags er nyttige, fordi de kan bruges til at bære dagligvarer, bøger eller andre ting.Du kan få dit firmalogo eller din webside trykt på taskens side, eller du kan bruge den i en markedsføringsstrategi.

Nøglering

En nøglering er en god reklamegave at give dine kunder, fordi den både er nyttig og billig. Du kan få dit firmalogo på nøgleringen, fordi alle kan bruge en nøglering til deres husnøgle, kældernøgle, cykelnøglen eller andet.

Slik

Slik med logo er en god reklamegave at give dine kunder, fordi det både er velsmagende og billigt. Slik er noget alle kan lide, og når der er logo på, giver det en god reklame. Hvis ikke kunden selv kan lide slik, så kan de altid finde en anden at give det til og så deles reklamen ubevist.

Vi håber, at du har fået inspiration til din næste reklamegave.