Mange mennesker har et ønske om at finde kærligheden og et samvær. Det er ikke altid let at finde en person, som man kan tilbringe sin tid sammen med, men det er indsatsen værd. I dette blogindlæg vil vi nævne, hvordan du finder din nye kæreste ved at finde ud af, hvilken type person du leder efter, og hvor du kan finde hende/ham!

Hvad søger du?

Før du kan finde din nye kæreste, er det vigtigt at vide, hvilken type person du leder efter. Hvilke kvaliteter har de? Er hun/han blond eller brunette? Kan hun/han lide at læse bøger, eller vil hun/han have en, der kan lide at gå ud med venner i weekenden? Nogle mennesker siger, at udseendet ikke betyder noget – men jeg mener, at udseendet betyder meget! Du kan ikke bare forvente at finde en person med alle de kvaliteter, du ønsker, hvis dit udseende ikke lever op til dine krav.

Men du er også nødt til at være realistisk. Måske du har en lang liste, som din partner bør se ud eller besidde af kvaliteter og egenskaber, men det er yderst sjældent, at man finder et match som passer til alle kravene 100%

Hvad har jeg brug for i mit liv?

Når du har besluttet dig for, hvilken type person det er, du leder efter, skal du tænke over, hvor meget tid og energi vedkommende vil tage fra dig. Bor du alene? Begge dele? Er du tæt knyttet til din familie og dine venner, eller bor de langt væk fra dig? Har du allerede børn eller ønsker du børn i den nærmeste fremtid? Hvor meget tid kan en ny partner fylde i dit liv?

Sådan får du en ny partner i gang

Der er mange forskellige måder at finde din næste potentielle livspartner på, og det kan være spændende! En sikker vej til at finde en potentiel partner er, at date. At date kan foregå ved, at man finder en “Kirsten giftekniv”, som kan finde en date til dig, men du kan også selv finde en ved at oprette en profil på dating siden dating.dk. Her kan du skrive, hvad du søger, lægge billeder ud af dig selv for at gøre dig selv synlig.

Der er to måneder, hvorpå du kan få kontakt. Enten bliver du kontaktet af en, som finder dig interessant, eller så kan du selv søge og finde et match, og kontakte vedkommende. Du har intet at tabe, men undgå at have høje forventinger, da det altid er bedst at blive glædeligt overrasket.