Lygter til rav – Kom ud i naturen
Vi lever i en tid, hvor meget af vores tid foregår foran skærme. Smartphones, TV, computere, tablet er alt sammen blevet en integreret de af vores hverdag, hvor vi i dag kan måle vores skærmtid. Faktisk er skærmene blevet så naturlig en forlænget arm, at det i dag er et problem for mange. Flere siger med stolthed til sig selv, at nu har de altså kun brugt 1.5 timer i snit med telefonen i sofaen. Derfor har vi på redaktionen kigget nærmere på lygter til rav fra ravfund.dk, som du kan se nærmere på her.

Vi har været ude med vores familie i skumringen, hvor vi brugte et par timer ved Vesterhavets kyst. Du kan også besøge Ravfunds hovedside her, hvor du får et overblik over lygter til rav og andre rav relaterede produkter som bruges i forbindelse med Ravjagten.

Skumringstid ved Vesterhavet – Lygter til rav
Jeg tog familien med ud ved Vesterhavet – selvfølgelig efter at have overtalt dem til at slippe neonlysene fra deres skærme. Jeg viste dem den lille kuffert med ravlygter, og de syntes faktisk, at det virkede som et spændende projekt. Vi startede bilen og smed vores ravlygter om bag i. Snart gik vi rundt med vores ravlygter ved kysten, mens Vesterhavet buldrede i mørket. Min dreng så pludselig en lysende sten og kom glad og stolt over til mig. Den står nu i hans vindueskarm.

Lygter til rav – En alsidig naturoplevelse
Hele familien fik en alsidig naturoplevelse, som er værd at huske. Og det er ikke sidste gang, vi tager på udflugt med vores lygter til rav. En klar anbefaling herfra. Få familien med ud på eventyr og køb et par lygter til rav. Nogle gange skal man bare lige have en anledning til at komme op af sofaen, og det her var en af de bedre. 

Ikke alle Ravlygter kan bruges i skumringen
Jeg talte med Ravfund.dk og de fortalte at ikke alle lygterne kan bruges i skumringen da det kræver en kraftig Ravlygte og skulle vi bruge begynder Ravlygterne skulle vi vente til der var helt mørk så valget faldt på denne: professionel ravlygte som vi købte 3 stk. af og vi er blevet meget glade for dem.