Det er jo ikke nogen hemmelighed at 2020 ikke var dette bedste år i forhold til at arrangere julefrokost. Det skal der dog gøres op for i 2021, og her kan du læse meget mere om hvad du kan forvente. I tilfælde af du har glemt traditionerne og hvordan man slipper for en af årets værste tømmermænd, så får du også lige et råd med på vejen herfor.

Noget at se frem til

I år kan du se frem til en julefrokost uden restriktioner. Plejer du at rejse fra julefrokost til julefrokost, så ser det ud til at du kan ”nyde” disse igen i år. Har du, eller arbejder du i et firma, hvor den årlige julefrokost er noget helt særligt, så kan du også gøre noget særligt i år, for at gøre den ekstra spændende og interessant.

Hos Grunk Event arrangerer de legendariske firma julefrokoster og meget andet, som man aldrig, aldrig glemmer. Det kan være at 2021 året, hvor et professionelt eventfirma skal styre slagets gang?

I tilfælde af du har glemt traditionerne

For god orden skyld, skal du ikke slippe for lidt public service. Nedenfor finder du nogle punkter, som absolut ikke må mangle til en julefrokost.

  • Fiskeretter i form af evt. sild og fiskefilet
  • Kolde retter evt. rullepølse med rå løg og sky
  • Lune retter evt. and med rødkål
  • Dessert evt. et osteborg
  • Snaps og akvavit

Man kan hertil også forberede sig ved at have nogle aktiviteter klar i ærmet. Det kan være mange timer man skal sidde på sin flade, og det kan være en god måde at sørge for ingen bukker under for snapsen.

Sådan plejer du dine tømmermænd

Hvis du endnu ikke har oplevet hvad det vil sige at have tømmermænd ovenpå en julefrokost, så skal du være glad. For lige så sjov enhver julefrokost er imens den er i gang, lige så hæslige er den dagen derpå.

En måde at få disse væk på, er ved at sove. Søvn og nok den mest effektive måde at få dem væk, men det kan man selvfølgelig ikke gøre hele dagen, og man når måske også et punkt hvor hovedsmerter bliver så store, at man bliver nødt til at ty til andre metoder. Dette er hvad du kan gøre:

  • Drikke en masse cola (mange mener det virker).
  • Spise saltede chips (salt skulle være rigtig godt)
  • Drik en reparationsbajer (på eget ansvar…)

Ellers er der blot at sige – god julefrokost!