Seggelund ligger i Sønderjylland mellem Christiansfeld og Haderslev. Stedet har siden 1928 været i samme families eje og man har løbende udviklet forretningen, så den lever op til tidernes skiften. På Seggelund tilbyder man i dag et bredt udvalg af lækre retter og catering ud af huset. Uanset om du skal holde stor fest, eller om du vil nyde en stille middag, så er Seggelund det gode alternativ i området omkring Christiansfeld.

Fra købmandsforretning til spisested

Seggelund starter sin historie tilbage i 1928, hvor stedet blev åbnet som købmandsforretning. Senere tilføjede man benzintank til stedet. I 70erne var stedet et yndet stop for grænsehandlende, som på vej hjem fra Tyskland kunne nyde lækkerier fra det ny opførte cafeteria.

Endelig begyndte Seggelund på sin cateringforretning, stedet blev moderniseret og benzintank og købmandsforretning blev lukket ned. Den dag i dag er stedet en hyggelig restaurant med plads til ca. 200 gæster. Her kan du nyde morgenmad, frokost og aftensmad. Du kan bestille mad ud af huset og endelig kan du bruge stedet som godt pausested inden eller efter din tur til Tyskland eller Christiansfeld. Med gode parkeringsmuligheder, så er Seggelund et oplagt besøgssted for busture og store selskaber.

Danske retter og gode priser

Seggelund har et stort menukort, hvor man kan vælge imellem et udvalg af god hjemmelavet mad. Man går højt op i at bruge friske råvarer og at menuen kan fås til fornuftige priser. Vælg imellem et stort udvalg af klassiske danske retter og deres lækre højtbelagte smørrebrød.

Er man mere til en flammegrillet steak eller til en saftig burger, så kan stedet også det. Ligesom der hver dag selvfølgelig er kaffe på kanden og hjemmebagt kage, et lækkert morgenbord og gode frokostretter. Seggelund tilbyder også børnemenuer og sæson aktuelle specialiteter, som man kan læse mere om på stedets hjemmeside.

Hyggelige arrangementer i løbet af ugen

Ud over muligheden for at komme og nyde den gode mad, så har stedet også forskellige arrangementer i løbet af ugen. Tilmeld dig for eksempel mandagsflæsk, hvor der serveres stegt flæsk til den helt store guldmedalje. Du kan også bestillebord til den store lørdags brunch, hvor der tilbydes et stort udvalg af lækkerier til en god pris. Hver sæson byder på nye arrangementer og der er helt sikker noget for dig.

Tæt på motorvejen og Christiansfeld

Seggelund ligger midt i mellem Haderslev og Christiansfeld og tæt ved motorvejen. Det er oplagt at gøre holdt her efter en tur over den danske og tyske grænse. Uanset om man trænger til en kop kaffe eller om man gerne vil nyder nogle af menukortets lækkerier, så er Seggelund i sandhed et fantastisk alternativ til grænsens fedtede friture cafeterier.

Her er gode råvarer og klassiske danske retter i højsædet. Ønsker man at bruge stedet som cateringfirma, så har man rig mulighed for at vælge imellem flere rigtig gode retter, som ikke vil skuffe ens gæster. Få maden leveret til døren og gør det nemmere for dig selv at være vært uden stress i køkkenet.