Når I skal højne stemningen på kontoret, kan I med fordel se på en mulighed for at få indført en lækker frokostordning. Måske I allerede har en ordning, men den er begyndt at blive lidt triviel, eller også er det bare ikke et særligt spændende udvalg? Det kan da også være, at I er grundlæggende tilfredse, men at I trænger til lidt fornyelse i hverdagen, der kan skabe noget nysgerrighed og sammenhold blandt alle jer på arbejdspladsen.

Få en lækker frokostordning

Bestil en lækker frokostordning fra Bagsværd Slagteren med et stort udvalg af tapas og smørrebrød.. Her er en masse lækkert indhold, og I kan endda selv gå ind og vælge jeres største favoritter – og undgå det, I ikke bryder jer om. Tapas er præcist, som det lyder – en lækkert delikatesse. Det er noget, de fleste vil synes er enormt spændende, og det er lidt som at dykke ned i et udenlandsk køkken. Og hvis I er trætte af det klassiske, bør I bestemt overveje denne mulighed, der kan vælges til, og I kan prøve den af, uden at I binder jer til unødvendigt lang tid.

Der er fordele ved tapas

Der er en række fordele ved at prøve tapas som jeres nye frokostordning på arbejdspladsen. 1) Det kan være, at flere af jer vil opdage nogle små retter, som I aldrig har prøvet før. Måske venter jeres nye yndlingsmad lige om hjørnet, når I smager tapas for første gang. Især for dem der ikke rejser ret meget kan det vise sige at blive den helt store øjenåbner. 2) I deler spændende madoplevelser sammen. Man er noget af det, der samler os mennesker. Det er da også derfor, at vi typisk tager ud og fejrer større ting og begivenheder på lækre restauranter, hvor der er mulighed for at få delikat mad. At have dette fælles emne at snakke om er berigende for jeres hverdag som fælles kolleger. 3) I får prøvet en masse nye ting. Her er fokus på en masse, for tapas er perfekte til at få prøvesmagt små anretninger. Det betyder, at du ikke behøver at skovle op på tallerkenen, hvor du ender med ikke at få spist halvdelen af alt det, du har taget. Nej, i stedet kan du smage små anretninger, der nogle gange er så små som en lille delikat mundfuld, og så hoppe videre til den næste. Det er en helt perfekt måde at smage lidt af det hele, uden at der opstår madspild – ja, eller for slet ikke at nævne, at du risikerer at overspise helt vildt. For det gør du heller ikke med de små anretninger. Det er altså en helt perfekt måde at få smagt noget nyt, uden at tage for meget eller spise for meget. Nåh ja, og så er det da også lækkert, at du kan få prøvesmagt en masse forskelligt, fremfor kun at kunne have plads til en eller to retter ud af flere. Det er nemlig sådan med tapas, at det oftest gør en nysgerrig. De mange fine anretninger gør øjnene sultne, og flertallet får ganske enkelt lyst til at prøvesmage en af hver anretning.