Slotskroen i Randers er et af de spisesteder, som tilbyder en oplevelse på ale parametre. Her får man således ikke kun god mad eller flotte lokaler, men en kombination af gode smage, historiske omgivelser og helt unik atmosfære.

Beliggende i Randers centralt i byens hjerte er denne restaurant et sted, som kan lidt af hvert. Engang var kroen en del af et større slotskompleks – deraf det royalt klingende navn. Lokalerne har også været en del af Gråbrødre Kloster, og nu huser det en kro, som levere gedigen dansk mad med en moderne twist.

Leg med det danske køkken – fra brunch til aften

Slotskroen er ikke et sted, som kun har aftenåbent. Her kan sultne gæster komme hele dagen, når lysten til noget lidt særligt melder sig. Til morgen og formiddag tilbyder Slotskroen en overdådig brunch.

Til frokost er der ægte danske klassikere i form af blandt andet et stjerneskud og højtbelagt smørrebrød. Der er dog også mulighed for en lækker tapastallerken eller en mættende burger. Til aften blandes gode danske råvarer som frisk fisk og svinemørbrad med mere eksotiske twists som carpaccio og tigerrejer.

Vend tilbage til traditionerne

De smukke, historiske omgivelser på kroen i Randers er uden tvivl med til at vække mindelser om gode danske madværdier. Men Slotskroens brug af friske, danske råvarer og fortolkning af de danske klassikere er med til at minde os om, hvad det danske køkken egentlig kan.

Således leverer Slotskroen en tiltrængt tilbagevenden til værdier, som ellers er på vej ud af mange danske køkkener. Vi elsker at lave mad fra alle mulige eksotiske steder i verden, og i processen glemmer vi de retter, som vi har lige foran os. En tur på Slotskroen ændrer på dette og giver fornyet blod på tanden i forhold til dansk mad.

Slotskroen servicerer større selskaber

Udover at fungere som en traditionel restaurant er Slotskroen også ofte vært for større selskaber. Her kan man, hvis man har en fødselsdag eller en anden begivenhed, som man gerne vil fejre, booke et bord eller et lokale hos kroen.

Det er muligt at booke særlig servering til både brunch, frokost og aftensmad. Dermed kan man selv vælge, om eventet skal være mere afslappende eller mere formelt. På Slotskroen er man i hvert fald sikker på, at man får god service, god stemning og ikke mindst lækker mad.

Markér særlige dage på Slotskroen

Slotskroen er lig med traditioner, og derfor er det også muligt at markere særlige dage her. Blandt andet blev der i 2019 sammensat en særlig Valentines-menu, hvor man som par kunne komme og lade sig forkæle en hel aften.

Her udmærker Slotskroen sig også i forhold til mange andre restauranter, som kører med den samme menu en hel sæson. Dette er med til at understrege kroens rolle som et sted, hvor man ikke kun får lækker mad, men også får en oplevelse. Er man i Randers, kan det således kun anbefales at tage et smut forbi.

Restaurant Slotskroen Randers
Slotsgade 4, 1.sal
8900 Randers C

Besøg deres hjemmeside