Spis dig til en øget sexlyst 

Dette er sponsoreret indhold

 

Lever du i et parforhold er det almindeligt, at der kan være perioder, hvor sexlysten ikke er helt så stor, som den plejer. Dette kan der være mange grunde til, og hvis du gerne vil øge din seksuelle appetit igen, er der rig mulighed for dette. 

 

For at styrke jeres lyst til hinanden kan i, som en forret til de seksuelle aktiviteter i soveværelset, spise jer til jeres sexlyst. Når lysten så for alvor har meldt sig, kan i rykke ind i sengen, hvor i kan pirre, udfordre og lege med hinanden ved blandt andet hjælp fra sexet legetøj

Forøg jeres lyst med mad

Der findes en lang række af forskellige madvare, som angiveligt skulle øge sexlysten, da de indeholder nogle vitaminer eller stoffer som øger kroppens lyster. Blandt de mange fødevarer der øger sexlysten er nogle af de nok mest kendte østers, chokolade og rødvin. Chokolade, og især mørk chokolade, indeholder stoffet phenylethylamin, hvilket frigiver stoffet dopamin i hjernens lystcenter. Stoffet giver også kroppen en øget følelse af tiltrækning og eufori, og det er da heller ikke for ingenting, at stoffet phenylethylamin også kaldes for kærlighedskemikaliet. 

 

Østers er nok den fødevare, som flest forbinder med romantik, sensualitet og øget sexlyst. Østers indeholder et højt indhold af zink, der øger sexlysten hos begge køn. Hos mændene øger zinken også sædproduktionen og produktionen af testosteron. 

 

Rødvin er også en af fødevare, som er højt på listen over ting som øger den seksuelle appetit. I rødvin findes antioxidanten resveratrol, som øger blodgennemstrømningen og dermed også kroppens sexlyst. 

 

Foruden disse tre fødevare findes der et væld af andre fødevare, som ligeledes kan øge jeres lyst til hinanden. Blandt andet skulle honning, mandler, asparges, basilikum, chili og avocado også kunne påvirke jeres sexlyst i en positiv retning. 

Udforsk hinandens sanser

Efter i har øget hinandens lyst med en romantisk middag med nogle af de ovennævnte fødevare, kan trække jer ind i soveværelset, hvor i kan bruge jeres forøgede lyst til at pirre og udfordre hinanden med sexlegetøj. 

Sexlegetøj kan være med til at pirre hinanden, så i vil opleve en endnu større lyst til hinanden, samt bringe  jeres sexliv op til helt nye højder. 

 

Det er mange helbredsmæssige fordele ved at dyrke regelmæssig sex, og sørger i for at holde sexlysten ved lige, vil i blandt andet opleve mere tilfredsstillelse, afslappethed og overskud i hverdagen, hvilket kan være med til at styrke jeres parforhold.