Noget af det, der kan være allermest spændende ved at tage til andre lande, er at opleve deres kultur og anderledes måder at gøre ting på. Dette gælder også for deres spisevaner og madlavning. Hvis du har en interesse for mad og madlavning giver det god mening at dyrke netop denne interesse, når du skal på ferie. Og der er rigtig mange destinationer, der er værd at tjekke ud.

 

Europæiske oplevelser

De fleste ved nok, at der er masser af god mad at finde i mange europæiske lande. Men man behøver ikke nødvendigvis at holde sig til ét land. Det gode ved Europa er, at mange af landene er små og placeret tæt sammen, og med en bil kan man derfor tage en roadtrip rundt, hvor man kan nå at opleve flere forskellige kulturer og typer af mad.

Selv hvis du ikke selv ejer en bil, behøver det ikke at betyde, at du ikke kan tage rundt i Europa. Der er masser af gode muligheder for billeje, og det behøver ikke at være så svært at finde den rette løsning. Du kan hurtigt og nemt blive klogere på dine muligheder for biludlejning på nettet og få et overblik over firmaer og steder, hvor bilerne kan udlejes. Når du har fundet ud af, hvor du gerne vil hen på din roadtrip, kan du være målrettet i din søgning efter det bedste valg for billeje. Hvis du vælger at tage på ferie med en gruppe, kan en lejebil især være et godt valg, da I kan ende med at spare penge i forhold til offentlig transport.

 

USA’s brede muligheder

USA er måske ikke mest kendt for sin mad, men det store nordamerikanske land har faktisk en hel masse at byde på i form af kulinariske oplevelser. De forskellige stater og selv mange af de større byer har ofte retter, som der bliver forbundet med dem, og der er et væld af gode restauranter at tjekke ud i landet.

USA er i høj grad et oplagt land at tage på roadtrip i. Landet er noget mere spredt ud end de fleste europæiske lande, og det kan derfor være svært at komme til at opleve særlig meget forskelligt uden en bil. Om du vil køre langs en af USA’s kyster eller hellere vil køre på tværs eller noget helt tredje er op til dig. Lær mere om dine muligheder for billeje i USA på easyterra.dk/billeje-usa.html, så du kan finde den helt rigtige bil fra det helt rigtige firma til din ferie.

 

Autentisk asiatisk

Der er rigtig mange danskere, der elsker asiatisk mad. Men mange af vores såkaldte asiatiske måltider er ikke nødvendigvis specielt autentiske. Med en tur til Asien kan du opleve, hvordan asiatisk mad i virkeligheden skal være. Vælg et eller flere lande, du gerne vil rejse til og oplev den østlige kultur, som er noget anderledes fra hvad vi kender i hverdagen.

Asien byder også på en masse andre spændende ting at opleve. Alt efter landet kan du finde smukke, tropiske strande, høje bjerge, templer og travle byer. Du kan også komme ud og se de ikoniske rismarker, som er med til at bidrage til nogle af de mest almindelige asiatiske retter.