Krydderi er det der for mange gør tingene noget værd, også når det kommer til et forhold!

For ikke at lade hverdagen tage helt over, så er det en god ide at fylde lidt krydderi på livet. Det gælder dybest set i alle henseender. Det gælder både når vi snakker om din steak, hvor en peber blanding gør den mere lækker. Det gælder også når vi snakker din stue der skal kryderes med pynteting, lige såvel som bilen, hvor vi sætter flotte alufælge på. Et sted det specielt gælder er ved vores forhold og sexliv. 

Nu sidder du så og tænker, jeg kan ski da ikke hælde peber på mit forhold. Hvilket du jo selvfølgelig har helt ret i. Krydderi her består naturligvis i noget lidt andet. Princippet er dog i bund og grund det samme. 

Hvad skal der til for at gøre forholdet bedre.

Skal der pustes lidt ny ild i flammerne, som man siger, så er der flere muligheder. I stedet for altid bare at blive hjemme på sofaen når vi rammer fredag, så hop i det stive puds og tag på en date. Hun vil elske at du har booket bord, og hun kan komme ud blive luftet lidt. Hun får mulighed for at prøve sin nye kjole på og føler at du gerne vil vise hende lidt frem. Ydermere, så kan du være sikker på at hun nok også har taget frækt lingeri på. Det får du så at se senere. 

En date er hyggeligt, men det kan man selvfølgelig ikke gøre hver dag. Det ville være fedt, men så ville det også blive hverdag, desuden koster det jo ikke gratis. Hvis der dog skal lidt mere til end en date hver 14. dag, så prøv med noget eksperimentering i soveværelset. Det gælder om at have lidt mod, når man skal bringe den slags på banen, men der er kæmpe pay-off. Det kan være i form af sexlegetøj, noget dominans eller blot med nogle helt nye stillinger. Kommer nok lidt an på hvor avanceret i allerede er, eller manglen derpå.