Hvis der er noget der er sikkert, så er det at i kommer til at bruge rigtig mange timer på at skifte barnet. Børn bruger nemlig rigtig mange bleer i løbet af dagen, og det er også her i får rigtig mange gyldne stunder med jeres lille barn, fordi barnet ofte vil være vågen når i skal skifte barnets ble. Puslebordet er et godt sted at sørge for at få kvalitetstid med det lille barn, fordi barnet er meget opmærksom på jer, når der bliver skiftet ble.

Hos Little Happy kan du finde et udvalg af pusleborde, der gør det nemt for jeres familie at finde det puslebord, som passer rigtig godt til jer. Der findes nemlig rigtig mange varianter af pusleborde, og det er ikke alle pusleborde der passer til alle familier. Alle familier er nemlig forskellige og har forskellige behov, og derfor kan det godt være lidt af en udfordring at finde det helt rigtige puslebord.

Sådan finder du det rigtige puslebord

Når i skal vælge jeres puslebord, så er der rigtig mange forskellige faktorer der spiller ind. Først og fremmest skal i overveje hvad jeres behov til et puslebord er, måske har i allerede en plads, hvorpå i kan lave en pusleplads, og så får i ikke brug for også at have et puslebord. Noget andet der kan spille ind er, hvor meget plads i har. Der findes heldigvis pusleborde der kræver meget lidt plads, og pusleborde der fylder lidt mere, og derfor kan i finde et puslebord der passer til den plads i har. Derudover skal i overveje højden på puslebordet, særligt hvis der er meget højdeforskel på jer som forældre. Der findes forskellige slags pusleborde, og de mest populære er blandt andet:

  • Puslebord – Der findes de helt almindelige pusleborde, som de fleste kender. Puslebordet har ofte en plade hvorpå barnet kan skiftes, og så har det gerne nogle hylder, måske både foroven og forneden. Et almindeligt puslebord fylder for et godt møbel, men giver samtidig mange muligheder for opbevaring ved puslebordet.
  • Puslekommode – Med en puslekommode får i rig mulighed for at opbevare alt barnets tøj i skufferne, samt alt hvad i skal bruge til at skifte barnet. På en puslekommode er der ofte en god stor overflade, så i har plads til at stille mange af de ting man skal bruge ved hvert bleskift.
  • Væghængt puslebord – Hvis i ikke har ret meget plads, så kan et væghængt puslebord måske være vejen frem. Et væghængt puslebord kan nemlig foldes sammen når det ikke er i brug, og så tager det pludselig ikke ret meget plads. Ulempen ved et væghængt puslebord er dog, at der ofte ikke er nogen opbevaringsmuligheder ved puslebordet.

En god puslepude er vigtig

Det er ikke nok bare at vælge et godt og flot puslebord for at skabe den perfekte pusleplads, i får også brug for en puslepude. Puslepuden gør at barnet ligger godt når han eller hun skal skiftes, og så er der større chance for at barnet ikke bliver utålmodigt. En god puslepude giver barnet en god komfort, særligt hvis du vælger en god og blød puslepude. Mange puslepuder kommer også med en høj kant på, så dit barn ikke kan trille af puslepuden, på den måde opnår både du og dit barn en større tryghed når barnet skal skiftes.