VI ER DIN ENGROS ELEKTRONIK! 

NORTAGG er professionelle inden for engros elektronik og har igennem længere tid håndteret engros tøj. Hos NORTAGG har vi masive mængder produkter på vores webshop, som er parat til at blive leveret hos dig. Mangler din organisation mobiltilbehør så er du ankommet til det rette sted. Vi har et masivt sortiment som tilbydes til den bedste pris i landet.  

Indenfor engros elektronik har vi mange solide tilbud til vores kunder. Det kan være at I måske står og har brug for den bedste skærmbeskyttelse for jeres arbejdere, så deres mobiltelefoner fungerer optimalt og så jeres medarbejdere kan hjælpe dine købere bedst muligt. Som forhandler af engros elektronik har vi en del muligheder for at fikse dine problemer. NORTAGG har blandt andet Danmarks bedste skærmbeskyttelse. Her tilbyder vi vores skærmbeskyttelse som kan sikre en god beskyttelse af jeres telefoner. Vores SmartGlass er virkelig fleksibelt på baggrund af vores produktion. I stedet for det klassiske følsommme materiale som findes som de fleste elektronik grossist, har vi hos NORTAGG udviklet vores SmartGlass med en kombination af plastik og kraftigt glas, hvilket giver jer et awesome produkt.  

Mangler I sportstøj ?   

Vi har altid et gigantisk sortiment af fantastisk tøj, hvor jeres virksomhed kan finde alverdens fantastisk tilbud. Mangler du tøj til dine ansatte? NORTAGG har ofte gode skjorter af fantastisk kvalitet, og vi tilbyder B2B grossist, så I kan få de korrekte til jers forretning. Vores gigantiske udvalg dækker over flere forskellige modeller, og NORTAGG kan derfor tilbyde et væld af produkter. Vi er ofte klar til at leve op til jeres krav og levere den korrekte kvantitet. Eksempelvis har vi et kæmpe udvalg af sportstøj af høj kvalitet som vil passe perfekt til din butik. Vores udvalg vil også assistere din virksomhed i den kommende tid eftersom sommeren kommer tilbage til samfundet og flere folk skal ud og spille golf igen. Som et eksempel vil vores sweatshirts være optimal til golf. Som grossist tøj har vi for det meste et fuldt lager og de bedste tilbud parat til vores besøgende, og vi tilbyder hurtig levering. Kendetegnet ved NORTAGG er vores øje for kvalitet. Hos NORTAGG handler kun med produkter i høj kvalitet, og du vil derfor altid være sikker på at modtage et godt produkt. Som B2B grossist er NORTAGG altid opmærksomme på vores købers spørgsmål, og vi lægger en utrolig indsats i vores kundeservice. Kunder er derfor ofte inviteret til at vende tilbage med en rating efter du har givet vores elektronik en prøve, så vi har en chance for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse endnu mere.