Der findes mange forskellige restauranter i Randers. Heriblandt er Niels Ebbesen en af de mange. Dette spisehus er dog godt nok en lidt anden sag, da denne restaurant er et af de steder du ikke må snyde dig selv for, hvis du søger en god madoplevelser i historiske Randers.

Spændende mad til alle typer arrangementer og fester

Der er mange ting som Niels Ebbesen kan byde på, når det gælder det med særlige lejligheder. Alt lige fra barnedåb til bus og kaffearrangementer. Der bliver tilbudt en fin brunch buffet til barnedåben, hvor der er mange forskellige ting at tage af. Når det kommer til kaffearrangementerne, er der også en del at vælge imellem. Man kan for forskellige priser vælge imellem kaffe og te + en form for kage eller noget andet mad.

Men det er ikke det eneste man kan vælge imellem. Der er også hele 3 forskellige festbuffeter og 6 festmenuer der hver tilbyder noget forskelligt, så også der er der meget forskelligt at vælge imellem.

En lækker aftenbuffet og a la carte menu er noget af det andet de også tilbyder, samt brunch og frokost, hvis du blot er ude efter at spise i hyggelige opgivelser med din partner eller familien. Så uanset hvad anledningen er, er der helt sikkert noget for enhver smag.

Mad ud af huset og meget mere

Men det er langt fra det hele, for hvis man ikke har tid eller en anden grund til ikke at spise der, kan man også få mad ud af huset. Genialt for dig, som ikke orker det store og gerne vil nyde lækker mad hjemme hos dig selv.

Når du bestiller mad ud af huset har du mulighed hhv. selskabsmenuer, buffet, brunchbuffet og luksus brunch buffet. Disse indeholder alt fra klassiske rejecocktails, velsmagende supper, veltilberedte hovedretter som fx gl. dags oksesteg, kalveculotte og lækre desserter som fx islagkage og chokolademuffins. Husk blot at få læst deres betingelser inden du bestiller.

Skal jeres arrangement have et ekstra pift, så tilbyder de også at du kan leje deres dygtige kokke og diverse serveringsmateriale. Genialt til dig der ønsker et helt særligt arrangement, hvor der ikke er sparet på noget.

Udover alle mulighederne med maden, så er der også 5 lokaler man kan være i. De har hver deres helt eget unikke udseende og kan danne dejlige rammer for ethvert arrangement.

Nem og overskuelig hjemmeside samt hurtig service

Du kan på deres hjemmeside hurtigt og nemt få et større overblik og se præcis hvad de tilbyder ift. de forskellige retter mv. Der er en menu hvor man kan se alle kategorierne, hvilket gør det meget nemmere at finde de ting som man leder efter, på en mere effektiv og hurtig måde.

Under hovedkategorierne er der også mindre kategorier, hvor man kan læse nærmere om den valgte ting eller ret – bekvemt for dig, som gerne vil vide præcis hvad du får, eller hvis du gerne vil have printet menuen til dit arrangement. Via deres kontaktside kan du også nemt sende en forespørgsel om reservation af bord mv.

Niels Ebbesens Spisehus
Storegade 13
8900 Randers C

Besøg deres hjemmeside